Logo Chiro Heilig Hart Zottegem
Over ons

Onze superhelden


Met een leidingsploeg van 13 personen proberen wij leden van 6-18 jaar  onvergetelijke zondagen te laten beleven.

Ribbels

Daan


Onze allerjongste groep zijn de ribbels! Dit zijn de leden van 6 - 8 jaar(1ste - 2de middebaar). Op zondag staan er altijd 2 sterke leiding voor hun klaar!

Lars

Yorrit

Speelclubs

Onze speelclubs zijn leden van 6-8 jaar (1e- 2e leerjaar). Elke zondag spelen zij spelletjes onder leiding van deze drie toppers. 

Teun


Na speelclub wordt je rakwi! Hierbij zitten alle leden van 8-11 jaar (3de - 4de leerjaar). De rakwi's krijgen leiding van 2 toppers!

Geertrui

Nelis

Rakwi's

Robbe

Tito's

Hanna

De volgende groep zijn onze pubertjes, de tito's. Dit zijn leden van 12 - 14 jaar (1ste - 2de middelbaar). Gelukkig weten deze drie leiding hier heel goed mee om te gaan! 

Bent

Tomas

Keti's

Na de tito's zet je jouw chirocarrière verder bij de keti's! De keti's zijn leden van 14-16 jaar (3e en 4e middelbaar). Dit jaar zijn het 2 stoere heren!

Joren

Ruben

Aspi's

Miel

De oudste groep zijn de aspiranten ( 5e-6e middelbaar). Zij mogen hier en daar al wat mee helpen met de leidingsgroep. Zo organiseren wij ook een Aspidag, waar de aspiranten hun leidingskills naar boven halen. De aspiranten beleven een van de mooiste jaren van hun leven dankzij Miel en Ruben.